odontologia-estetica-raga-dentistes

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

doctora laia raga direccio raga dentistes

DRA. LAIA RAGA

doctor eduard lahor protesi

Dr. Eduard Lahor

ESTÈTICA DENTAL

Somriem junts?

L’odontologia estètica té per objectiu solucionar els problemes funcionals que presenta el pacient sense oblidar la cerca de l’harmonia del somriure i la percepció agradable de la boca en el seu conjunt, també dins del marc facial. Enfoca els tractaments bucodentals des d’un punt de vista artístic, buscant la integració del somriure en el conjunt de la cara perquè resulti natural.

Actualment no podem concebre una odontologia que sigui funcional, però que no sigui estètica, i els avenços en els materials i en la tecnologia ens permeten que funcionalitat i estètica vagin de la mà. A part dels tractaments pròpiament d’estètica que es duen a terme des de fa anys, hi ha múltiples tractaments dins de pràcticament totes les especialitats odontològiques que ajuden a perfeccionar i reforçar l’estètica del somriure. Així doncs, més que una especialitat, es tracta d’una filosofia de treball plasmada en un conjunt de tractaments que impliquen vàries especialitats diferents, que grosso modo són l’ortodòncia, la cirurgia i la periodòncia.

Els tractaments d’estètica que realitzem més habitualment són els següents:

FACETES DE COMPÒSIT

El tractament mitjançant facetes estètiques de compòsit fa més de 15 anys que s’aplica al nostre país. Ens permet realitzar canvis en el color, la forma i la mida de les dents de manera satisfactòria i millorar sensiblement el somriure del pacient.

 

Gràcies a l’evolució constant de les tecnologies, els compòsits d’última generació que utilitzem actualment presenten un alt grau de mimetisme amb els teixits dentals. És una tècnica molt poc agressiva per a les dents i, per tant, reversible, i ofereix la possibilitat d’aplicar modificacions sempre que calgui.

 

S’utilitzen per canviar principalment la forma i la mida de les dents, però també el color i la textura.

 

És una tècnica directa, sense intervenció del laboratori dental, i demana un alt grau d’especialització i entrenament per part del facultatiu. Habitualment, però no sempre, es pot realitzar sense necessitat d’anestèsia local.

Què cal saber sobre les facetes de compòsit?

  • 1 – Es poden fer en una sola sessió.

  • 2 – És un tractament poc agressiu amb les dents i reversible, la qual cosa permet que en un futur es puguin fer altres tractaments més oportuns i adequats a les noves condicions de la boca i també als canvis que experimenta amb el temps.

  • 3 – Ofereixen la possibilitat de realitzar petits retocs sobre el compòsit sense necessitat de refer per complet el tractament.

  • 4 – Requereix molta habilitat per part de l’especialista, que “modela” la forma de la dent com si fos una escultura.

Durabilitat i manteniment

El compòsit és una resina porosa que tendeix a tenyir-se amb el temps i a desgastar-se. S’estima una durabilitat d’entre 5 i 8 anys. Passat aquest temps, es pot retocar el tractament, refer sencer, o bé fer unes facetes de ceràmica.

 

Per mantenir-ne un bon estat i garantir-ne una major durada, és necessari tenir present quan cal fer-ne un ús i un manteniment adequats.

 

És recomanable fer una revisió i polit dels compòsits anualment. És imprescindible dur una higiene oral adequada, i fer les higienes a la consulta un o dos cops l’any, segons les indicacions del facultatiu.

T’HO EXPLIQUEM PAS A PAS

info3a

FACETES DE CERÀMICA

El tractament mitjançant facetes ceràmiques sobre dents fa anys que s’aplica al nostre país amb èxit. No obstant això, en els darrers anys l’avenç constant en l’estudi i el coneixement dels materials i les tecnologies ha fet que aquests tractaments puguin dur-se a terme de manera molt poc invasiva i respectuosa amb l’estructura dental. Les facetes dentals actuals consisteixen en uns laminats molt prims, que ens permeten canviar la forma, la mida, el color i la posició de les dents, amb una preparació dentària mínima. Són tractaments molt conservadors.

Durabilitat i manteniment

Amb un bon manteniment, les facetes ceràmiques poden durar més de 10 anys. No pateixen alteració del color, aquest es manté intacte al llarg del temps. És important tenir en compte que:

 

  • Has d’evitar mossegar aliments molt durs.
  • Has d’evitar trencar o estirar amb les dents.

T’HO EXPLIQUEM PAS A PAS

info3

EMBLANQUIMENTS (“blanquejaments”)

Si només estàs buscant un canvi en el color de les teves dents, un emblanquiment és el tractament idoni per a tu, ja que no en modificaràs ni la forma ni la posició.

 

La nostra dilatada experiència en aquest tractament, ens porta a proposar-te únicament dos sistemes per emblanquir les dents, que funcionen i respecten les teves dents i teixits circumdants (no són agressius amb l’esmalt dental):

 

  • Emblanquiment ambulatori (a casa)

 

  • Emblanquiment combinat (a la clínica i a casa). Per quan el vols JA!

 

Utilitzem peròxid d’hidrogen al 35%, o peròxid de carbamida al 30%. Es tracta de tres sessions seguides de quinze minuts cada una. Veuràs el resultat des del primer moment! Si tens les dents molt fosques, de vegades és necessària una altra sessió al cap d’una setmana.

Anàlisi i disseny
del somriure amb
el sistema DSD

Has pensat alguna vegada com t’agradaria que fos el teu somriure?

 

SISTEMA DSD
A Raga Dentistes analitzem i disseny amb tu el teu nou somriure mitjançant el sistema DSD

Powered by Nulled Themes