Els implants són peces de titani que s'insereixen mitjançant una operació quirúrgica sencilla a l'ós

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

doctor toni vallejo cirurgia

Toni Vallejo

IMPLANTOLOGIA

Centrats en tu

Segurament ja saps que al llarg de les últimes dècades l’odontologia ha experimentat canvis molt importants. Els implants han estat, sens dubte, la gran revolució, i a dia d’avui és un camp que segueix experimentant avenços continus tant en tècniques com en materials.

 

El nostre equip disposa d’una àmplia i sòlida experiència de més de 20 anys i més de 10.000 implants col·locats i documentats, fet que ens permet aconsellar-te i dur a terme el tractament més adequat per a tu.

 

A RAGA DENTISTES tot està pensat per oferir-te confiança, seguretat i benestar durant el teu tractament amb implants.

CONFIANÇA

Pel fet de rebre un tracte personalitzat, per estar sempre informat de cadascun del passos a seguir i perquè et tractaran els millors especialistes.

SEGURETAT

En comptar amb els mitjans més avançats i saber que l’equip d’especialistes que t’atendrà domina cada tècnica i tractament que cal aplicar.

BENESTAR

En trobar-te en un ambient relaxat i acollidor en una clínica perfectament equipada.

La solució més adequada per a tu

Els implants són petites peces de titani pur en forma de cargol que s’insereixen a l’os mitjançant una operació quirúrgica senzilla. Serveixen d’arrel per a les noves dents i funcionen com si fossin 100 % naturals. Tenen dues funcions bàsiques:

1 Restituir les peces dentals absents, ja sigui per càries, malalties periodontals, traumatismes, etc.

2 Estabilitzar dentadures postisses que es mouen massa.

Peces petites de titani que s'insereixen a l'ós a través d'una sencilla intervenció quirúrgica

T’ho expliquem pas a pas

T'expliquem pas a pas quin és el procès per portar a terme la col·locació dels teus implants

I el procés val la pena…

És necessari un període aproximat de cicatrització dels implants de dos a quatre mesos que s’anomena “d’osteointegració”. Després fabriquem la pròtesi definitiva per proveir el pacient d’una funció i una estètica que s’assemblin tant com puguin a una dent natural. No obstant això, aquest període es pot escurçar sensiblement si el cirurgià ho creu convenient.

 

Durant aquest període d’espera, en ocasions fem una pròtesi provisional, que sol ser removible (de treure i posar), però en zones anteriors amb requeriments estètics importants, sempre valorem la possibilitat de col·locar les dents de manera immediata: són els implants anomenats “de càrrega immediata”, i en aquests casos el pacient surt de la clínica amb les noves dents provisionals i fixes col·locades el mateix dia.

…perquè tot té una recompensa

Amb la col·locació dels teus implants dentals podràs tornar a menjar bé una altre vegada

Tornaràs a menjar amb normalitat

 

Com que la  col•locació de l’implant evita que es vagi perdent os, podràs tornar a menjar com sempre, sense cap molèstia i alternant tots dos costats a l’hora de mastegar.

 

Amb els implants aconseguiràs repartir la càrrega masticatòria de manera més equilibrada, i protegiràs la resta de dents d’un desgast excessiu i de qualsevol fractura. Un altre aspecte important és la reducció del risc de sobrecàrrega a l’ATM (articulació temporomandibular).

Amb els teus implants dentals a Raga Dentistes, tornarà el teu millor somriure

Tornaràs a somriure com sempre

 

La teva estètica dental millorarà. Com que ja no et faltarà cap peça, els espais desapareixeran. Tot i que portis un implant, l’aspecte serà tan natural com el de la teva pròpia dent.  A més, tindràs més confiança en el teu somriure i et sentiràs més segur  a  l’hora de relacionar-te.

 

La pèrdua de les dents té una influència important en el nostre rostre i en el nostre aspecte en general. Les dents suporten els nostres llavis i la seva posició determina el nostre somriure.  En perdre una dent, els ossos de la boca es van atrofiant i perdem la geniva, amb la qual cosa s’endureixen els trets de al cara i apareixen arrugues prematures. Una vegada recuperis les dents, rejoveniràs.

Els implants dentals et permeten millorar la teva salut bucal

Milloràs la teva salut bucal

 

Tot i que a simple vista no es relacioni la pèrdua d’os amb altres problemes, és molt habitual trobar que amb el temps les dents veïnes s’hagin mogut o que hagin aparegut espais entre dents que facilitin la retenció d’aliments i l’acumulació de placa, factors implicats directament amb l’aparició de càries i gingivitis. En canvi, amb els implants dentals evitaràs l’aparició de càries i gingivitis, sempre que tinguis una bona higiene, evidentment.

 

Amb implants disminuïm la càrrega i el desgast que pateixen les altres dents i, a més, com que mantenim una bona oclusió de les arcades dentàries, evitaràs sobrecarregar l’articulació temporomandibular.

Millorar el somriure amb un tractament a la clínica dental Raga

Milloraràs la teva salut general

 

La falta d’una o més dents implica dificultat a l’hora de mastegar, i això té conseqüències tant a nivell funcional como orgànic. Hi ha malalties de l’aparell digestiu que requereixen una masticació correcta. Quan hagis recuperat la funció masticatòria, gaudiràs d’una digestió més bona i la teva salut general t’ho agrairà.

LA CLAU DE L'ÈXIT

És FONAMENTAL que tinguis una bona higiene bucal i que segueixis les instruccions dictades per l’especialista per aconseguir que el teu tractament d’implants sigui tot un èxit.

Powered by Nulled Themes