Invisalign és una tècnica d'ortodòncia estètica apte per adolescents

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

INVISALIGN TEEN

Invisalign també és adequat per als adolescents

INVISALIGN és una tècnica d’ortodòncia molt estètica que consisteix en l’ús d’unes fèrules o alineadors 100% transparents que el pacient es pot treure i posar per menjar i rentar-se les dents.

 

Invisalign per adolescents

Invisalign Teen ofereix els mateixos avantatges que l’Invisalign per a adults:

 

 • És saludable (no surten llagues ni s’irriten les genives)

 

 • És còmode i pràctic per poder mantenir una higiene adequada.

 

 • Elimina el risc de descalcificació de les dents.

 

 • Com que són removibles, podrà menjar de tot sense cap problema.

 

 • No limita les seves activitats ni la seva vida social: podrà practicar qualsevol esport, tocar un instrument, relacionar-se amb els seus amics, etc.

 

 • Podrà somriure sense complexos!
Invisalign permet una ortodòncia estètica pràctica per adolescents

Ara bé, Invisalign Teen es diferencia dels altres tractament bàsicament per dos aspectes molt importants per als pares:

MÉS PRÀCTIC:

 • No hi ha visites d’urgència com passa amb l’ortodòncia convencional (ja sigui perquè ha sortit una llagueta o perquè s’ha desenganxat un bràquet). Podreu planificar les visites al dentista amb temps i organitzar-vos com us vagi millor.

 

 • Amb Invisalign Teen el teu fill tindrà 6 alineadors addicionals de recanvi per si en perd o n’extravia algun.
Invisalign porta un indicador de control per saber si el teu fill l'aportat les hores necessàries

MÉS FÀCIL DE CONTROLAR:

 • Cada alineador porta el nou sistema de Marcadors de Compliment (un indicador de control del temps d’ús dels alineadors).

 

 • L’indicador de col·laboració de color blau que hi ha a la part posterior de l’aparell va perdent color quan està en contacte amb la saliva. Quan arriba el moment de canviar l’alineador, el color blau ha d’haver desaparegut. Si no és així, vol dir que el teu fill no ha portat els aparells les hores que calia.

 

 • Et permetrà dur un control de l’ús que el teu fill fa dels alineadors. És molt important que col·labori i porti els aparells totes les hores necessàries que el Dr. Navarro li hagi indicat per tal que el tractament no s’allargui i es pugui arribar a l’objectiu final de la manera més satisfactòria.

T’HO EXPLIQUEM PAS A PAS

T'expliquem pas a pas en què consisteix l'ortodòncia estètica amb Invisalign

ALTRES TRACTAMENTS D’ORTODÒNCIA

Dubtes freqüents sobre l’Invisalign per adolescents

Podrà menjar tot el que li vingui de gust durant el tractament?

Durant el tractament amb Invisalign no hi ha cap tipus de restricció pel que fa al menjar. Els alineadors són removibles i, per tant, a l’hora dels àpats se’ls podrà treure sense cap tipus de problema.

Això sí, amb els alineadors posats només podrà beure aigua. Si ingereixes qualsevol altre tipus de beguda abans s’haurà de treure els alineadors de la boca.

És imprescindible que, després de cada àpat, es raspallis molt bé les dents i faci servir el fil dental abans de tornar a col·locar-se els aparells.

Pot mastegar xiclet mentre porta els aparells?

Menjar xiclet amb els alineadors no és gens recomanable, ja que les fèrules s'aniran tacant innecessàriament.

És molt important que porti els alineadors tant de temps com sigui possible. Recomanem als nostres pacients que només se’ls treguin les estones estrictament necessàries.

S'han de netejar els aparells?

La neteja dels aparells és molt important per dos motius:

· Perquè no es deteriorin els materials ni es tenyeixin les fèrules.

· Per mantenir una higiene bucal adequada.

El sistema Invisalign afectarà el meu fill a l’hora de parlar?

Com amb qualsevol aparell d'ortodòncia, cal un breu període d'adaptació als aparells pel fet de tenir un objecte desconegut a la boca, però després d'un parell de dies no notarà cap molèstia i podrà parlar de manera totalment normal. És un dels molts avantatges d'aquesta tècnica!

Amb quina freqüència són les revisions d’Invisalign?

El teu fill haurà d’anar a la consulta cada 4 o 6 setmanes per veure l'evolució del tractament i perquè li donem un joc nou d’alineadors (pot variar una mica en funció de cada pacient). Les visites són molt més curtes que en un tractament amb ortodòncia convencional perquè no cal fer cap ajust en els brackets.

Quant costa Invisalign?

Els preus d’Invisalign varien en funció de la complexitat del cas a tractar i de la durada del tractament.

La tècnica d’Invisalign requereix una formació molt específica i un procés basat en l'alta tecnologia, i per això el cost és més elevat que el d'un tractament d'ortodòncia convencional amb bràquets.

No obstant això, tenint en compte els avantatges que presenta, el valor del cost pot ser relatiu. Els factors que determinaran si és més idoni un tractament o un altre seran l’estil de vida del teu fill, el tipus de problema que presenti i el que vulgui aconseguir amb l'ortodòncia.

Li farà mal el tractament?

Invisalign no fa mal però poden aparèixer molèsties temporals derivades de les forces que exerceixen els alineadors sobre les dents. És normal que els primer dies noti una mica de molèstia en posar-se un alineador nou. És una ``sensació de pressió`` transitòria, i és senyal que els alineadors estan funcionant bé. Aquestes molèsties solen desaparèixer al cap d’un parell de dies.

Powered by Nulled Themes