adult

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

alex

Dr. Alex Vergés

maria

Dra. María Herranz

ORTODÒNCIA EN ADULTS

UN BON SOMRIURE NO TÉ EDAT

Un tractament d’ortodòncia en pacients adults se sol enfocar de manera multidisciplinar. Són pacients que solen presentar situacions més complexes que un nen o un adolescent i normalment ja arrosseguen altres problemes de salut dental.

 

A RAGA DENTISTES comptem amb tots els especialistes, per tal de poder plantejar una estratègia global i coordinada que permeti resoldre tots els problemes de la cavitat oral i proporcionar-te una dentadura totalment saludable.

Necessites ortodòncia?

Si tens alguna de les afeccions següents, és probable que necessitis un tractament d’ortodòncia.

APINYAMENT

Si tens les dents apinyades o “amuntegades” unes a sobre de les altres perquè no hi ha suficient espai al maxil·lar superior o a la mandíbula és que tens un problema d’apinyament.

DENTS SEPARADES

Consideres que tens un espai massa gran entre una dent i una altra? Si és així, es pot resoldre.

MOSSEGADA CREUADA

Si veus que quan mossegues les teves dents superiors no tanquen per davant de les inferiors, és possible que tinguis un problema de mossegada creuada.

SOBREMOSSAGADA

Si veus que les teves dents superiors no es veuen perquè queden “amagades” darrere de les superiors, és que tens un problema de sobremossegada.

PROTRUSIÓ

Si veus que les teves dents inferiors sobresurten i tapen les superiors és que tens un problema de protrusió.

Dubtes freqüents

Per què és necessari un tractament d’ortodòncia?

Les causes que determinen la necessitat d’un tractament d’ortodòncia són múltiples. El més important és la recuperació de l’equilibri i la funció oclusal per recuperar la salut.

Puc portar ortodòncia si tinc problemes periodontals?

Els tractaments d’ortodòncia també són possibles en pacients amb malalties periodontals. Només és necessari que la malaltia estigui controlada i augmentar els controls periodontals durant el tractament d’ortodòncia.

Quins són els problemes més habituals entre els pacients adults?

Implants i ortodòncia?

Abans de sotmetre’s a un tractament de pròtesi i implants, moltes vegades és necessari fer un tractament d’ortodòncia per poder disposar de l’espai suficient per col•locar les dents perdudes o per col•locar les peces veïnes a la zona on falta la dent i evitar que els espais s’obstrueixin.

Powered by Nulled Themes Keepvid Earn Money Online