lingual-adolescents

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

20131203-161938

Dra. Alejandra
P. Guardia

carolina

Dra. Carolina Pelatto

ORTODÒNCIA LINGUAL

El sistema totalment invisible

L’ortodòncia lingual és un sistema d’ortodòncia totalment invisible ja que els bràquets van enganxats a la part interna de les dents. És l’alternativa invisible per als pacients que, a causa de la complexitat del seu cas, no es poden tractar amb Invisalign. És apropiat tant per als adults  com per als adolescents.

  • És un mètode totalment invisible. Ningú no notarà que portes aparells!

 

  • Són més segurs: no hi ha cap perill a l’hora de produir-se lesions als llavis si et dónes un cop, ja que els bràquets es col·loquen a la part interna de les dents.

 

  • Més precisió: és el sistema d’ortodòncia que permet dur un perfecte control dels moviments dentaris.

 

  • Totalment personalitzats: els bràquets linguals i els arcs es fabriquen a mida per a cada pacient i cada dent, fet que permet fer micromoviments de manera individualitzada.

 

  • Més còmodes: els bràquets són molt prims, i per tant, més còmodes que els convencionals. Les molèsties a l’hora de parlar són mínimes (màxim 1 setmana d’adaptació).

 

  • És vàlid per a tots els casos d’ortodòncia: pot resoldre fins i tot els casos més complicats que necessiten extraccions, apinyaments importants, etc.

 

  • No hi ha risc de descalcificació de la superfície frontal de les dents.

 

  • L’èxit del tractament es pot apreciar en poc temps.
lingual
lingual2

T’HO EXPLIQUEM PAS A PAS

infog-1

ALTRES TRACTAMENTS D’ORTODÒNCIA

Dubtes freqüents

És apte per al meu fill aquest sistema?

Mentre que altres tipus d’ortodòncia són més limitats, l’ortodòncia lingual permet tractar tots els casos d’ortodòncia, fins i tot els més complexos (grans espais, casos d’extraccions, etc.). Ara bé, cada cas és únic i per això cadascú necessita que l’especialista li diagnostiqui la solució més adequada.

Per què són més precisos els bràquets de l’ortodòncia lingual que els convencionals?

Com que els bràquets són molt fins, es fan a mida i es col·loquen individualment dent per dent. D’aquesta manera es pot aconseguir un control total del moviment de la dent.

Per què el cost de l’ortodòncia lingual és més elevat?

L’ortodòncia lingual és una de les tècniques d’ortodòncia amb un cost més alt perquè es tracta d’un tractament molt selecte i avançat. És totalment personalitzat i els bràquets que utilitzem estan fabricats a mida per a cada una de les dents de les teves dents.

Ara bé, com en tots els tractaments d’ortodòncia, el cost dependrà de la complexitat del cas.

Per què l’ortodòncia lingual és el sistema menys habitual?

L’ortodòncia lingual és un sistema que no poden fer tots els ortodontistes sinó només aquells que aconsegueixen l’acreditació després de fer unes formacions molt específiques.

A RAGADENTISTES el guiarem des del principi fins al final del tractament i li donarem pautes perquè pugui prevenir aquestes molèsties i seguir un tractament d’ortodòncia totalment còmode!

Es fan servir bràquets d’or en l’ortodòncia lingual?

Els bràquets que fem per a l’ortodòncia lingual contenen un alt percentatge d’or, juntament amb altres materials en menys proporció. Tots són materials d’alta gamma per poder assegurar els millors resultats.

El fet que utilitzem or és perquè té unes propietats molt beneficioses:

- No s’oxida amb el contacte permanent de la saliva.
- És emmotllable i, per tant, els bràquets es poden fabricar molt fins.
- És resistent i això va bé perquè assegura que els bràquets, en ser tan fins, no es trenquin.

Fa mal l’ortodòncia lingual?

Hi ha la tendència de pensar que els tractaments d’ortodòncia en general fan mal, però no és així. I amb la lingual, tampoc.

El teu fill haurà de fer cada mes una revisió amb el Dr. Navarro, que farà els ajustos pertinents perquè les dents continuïn fent els moviments que necessiten per avançar en el tractament. Potser en aquest moment és quan notarà una mica de mal, però és un mal passatger que acabarà desapareixent.

De fet, si nota o et comenta que la boca li fa mal fora d’aquests períodes d’ajustament dels bràquets, és recomanable que ens avisis perquè puguem diagnosticar on és el problema i solucionar-lo.

L’ortodòncia lingual afecta la parla?

No, l’ortodòncia lingual no afectarà la seva manera de parlar. És cert que necessitarà uns dies per adaptar-se als bràquets a l’hora de parlar i pronunciar com ho fa normalment, però com que en aquesta tècnica els bràquets que s’utilitzen són tan fins, les dificultats d’adaptació són mínimes.

Quins resultats aconseguirà el meu fill amb l’ortodòncia lingual?

Els resultats que s’aconsegueixen amb la tècnica lingual són molt satisfactoris fins i tot en els casos més complicats, ja que és la tècnica més precisa i personalitzada que hi ha (cada bràquet està fet a mida per a cada una de les seves dents).

Powered by Nulled Themes Keepvid Earn Money Online