L'odontologia es fa càrrec d'estudiar, prevenir i corregir alteracions al desenvolupament dels maxil·lars i arcades dentals

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

doctor alex verges ortodoncia

Dr. Alex Vergés

ORTODÒNCIA

ESPECIALITZATS EN LA PRÀCTICA DE L’ORTODÒNCIA DES DE 1989

És l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de l’estudi, la prevenció i la correcció de les alteracions en El desenvolupament dels maxil·lars i les arcades dentals. És a dir, s’ocupa de col•locar les dents en la seva posició més adequada, tant des del punt de visita estètic com funcional, per afavorir una bona masticació i un somriure agradable.

Els responsables de l’àrea d’ortodòncia són el Dr. Carles Navarro i la Dra. Alejandra P. Guardia. Comptem amb un equip preparat per analitzar cada cas concret i proposar-te un tractament personalitzat d’acord amb la teva edat i el problema que presentes.

Dubtes freqüents sobre l’ortodòncia

Per què necessito un tractament d’ortodòncia?

Les causes que determinen la necessitat d’un tractament d’ortodòncia són múltiples. El més important és la recuperació de l’equilibri i la funció oclusal per recuperar la salut.

Quins són els problemes més habituals entre els pacients adults?

Els problemes més habituals entre els adults són els següents:

- Problemes dentals: apinyament dental o dents separades.

- Problemes esquelètics: mossegada creuada, sobremossegada, mossegada oberta (són casos en què els ossos maxil•lars tenen una mida diferent i per tant les arcades no encaixen del tot bé).

Puc portar ortodòncia si tinc problemes periodontals?

Els tractaments d’ortodòncia també són possibles en pacients amb malalties periodontals. Només és necessari que la malaltia estigui controlada i augmentar els controls periodontals durant el tractament d’ortodòncia.

Implants i ortodòncia són compatibles?

Abans de sotmetre’s a un tractament de pròtesi i implants, moltes vegades és necessari fer un tractament d’ortodòncia per poder disposar de l’espai suficient per col·locar les dents perdudes o per col•locar les peces veïnes a la zona on falta la dent i evitar que els espais s’obstrueixin.

Powered by Nulled Themes