protesi

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

eduard-lahor

Dr. Eduard Lahor

PRÒTESI

RECUPERA EL TEU BENESTAR

La pròtesi és la part de l’odontologia que s’encarrega de restablir la funció,
la salut i l’estètica de la boca mitjançant la restitució dels teixits durs i/o els teixits tous perduts.

El ventall de tractaments de pròtesi dental és ampli (fixes, removibles, sobre dents, sobre implants, dissenyades mitjançant les noves tècniques CAD-CAM, etc), però l’objectiu final de tots és retornar al pacient la funcionalitat i l’estètica que per diverses raons ha perdut o bé desitja millorar per aconseguir finalment una comoditat, satisfacció i grau de salut bucodental i general òptims.

 

A RAGA DENTISTES donem molta importància a la selecció del nostre equip mèdic i a la formació continuada dels nostres professionals. És per això que el Dr. Eduard Lahor, responsable d’aquesta àrea de treball i format exclusivament en el camp de la pròtesi i l’estètica dental, dedica la totalitat de la seva pràctica clínica diària a l’assistència de pacients que volen millorar el seu somriure, volen gaudir d’una masticació confortable i/o volen allargar la vida de les seves dents malmeses per traumatismes, desgasts o tractaments antics obsolets.

 

El seu ampli coneixement dels diversos materials i tècniques actuals garanteix que puguem seleccionar, dins d’un ampli ventall de possibilitats, el millor tractament per a la problemàtica del pacient. Des de tractaments clàssics com les pròtesis removibles de resina i els ponts fixes de metall-ceràmica fins a les últimes tendències en odontologia assistida per ordinador (CAD-CAM), odontologia mínimament invasiva i implantologia de càrrega immediata.

 

Més enllà de les diverses opcions de tractament, el que actualment podem oferir i que els nostres pacients agraeixen molt és la possibilitat de veure el disseny del resultat final abans de començar cap tractament. És a dir, la visualització del “futur” nou somriure.

T’HO EXPLIQUEM PAS A PAS

DSD-INFOGRAFIA

Anàlisi i disseny
del somriure amb
el sistema DSD

Has pensat alguna vegada com t’agradaria que fos el teu somriure?


SISTEMA DSD
DSD

Powered by Nulled Themes Keepvid Earn Money Online