La pròtesi dental restablirà la funció, salut i estètica de la teva boca

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

doctor eduard lahor protesi

Dr. Eduard Lahor

PRÒTESI DENTAL

RECUPERA EL TEU BENESTAR

La pròtesi és la part de l’odontologia que s’encarrega de restablir la funció,
la salut i l’estètica de la boca mitjançant la restitució dels teixits durs i/o els teixits tous perduts.

El ventall de tractaments de pròtesi dental és ampli (fixes, removibles, sobre dents, sobre implants, dissenyades mitjançant les noves tècniques CAD-CAM, etc), però l’objectiu final de tots és retornar al pacient la funcionalitat i l’estètica que per diverses raons ha perdut o bé desitja millorar per aconseguir finalment una comoditat, satisfacció i grau de salut bucodental i general òptims.

 

A RAGA DENTISTES donem molta importància a la selecció del nostre equip mèdic i a la formació continuada dels nostres professionals. És per això que el Dr. Eduard Lahor, responsable d’aquesta àrea de treball i format exclusivament en el camp de la pròtesi i l’estètica dental, dedica la totalitat de la seva pràctica clínica diària a l’assistència de pacients que volen millorar el seu somriure, volen gaudir d’una masticació confortable i/o volen allargar la vida de les seves dents malmeses per traumatismes, desgasts o tractaments antics obsolets.

 

El seu ampli coneixement dels diversos materials i tècniques actuals garanteix que puguem seleccionar, dins d’un ampli ventall de possibilitats, el millor tractament per a la problemàtica del pacient. Des de tractaments clàssics com les pròtesis removibles de resina i els ponts fixes de metall-ceràmica fins a les últimes tendències en odontologia assistida per ordinador (CAD-CAM), odontologia mínimament invasiva i implantologia de càrrega immediata.

 

Més enllà de les diverses opcions de tractament, el que actualment podem oferir i que els nostres pacients agraeixen molt és la possibilitat de veure el disseny del resultat final abans de començar cap tractament. És a dir, la visualització del “futur” nou somriure.

T’HO EXPLIQUEM PAS A PAS

Millorar el somriure a Raga Dentistes amb el Programa Anàlisi del Somriure

Anàlisi i disseny
del somriure amb
el sistema DSD

Has pensat alguna vegada com t’agradaria que fos el teu somriure?

 

SISTEMA DSD
A Raga Dentistes analitzem i disseny amb tu el teu nou somriure mitjançant el sistema DSD

Powered by Nulled Themes