CASOS

CASOS REALS DE PACIENTS CLÍNICA DENTAL RAGA DENTISTES

Estètica dental

CAS 1

 

Restauració estética dental amb destrucció de l'estructura dels dos incisius centrals superiors

DRA. LAIA RAGA

CAS 2

 

Restauració antiga de compòsit amb tècnica d'estratificació amb compòsit directe

DRA. LAIA RAGA

CAS 3

 

Restauració dental d'estructura dentària del pacient amb desgast sever

DRA. LAIA RAGA

CAS 5

 

Pacient que dur a terme una restauración dental per tancar els espais que queden entre les dents

DR. SERGI MIRALLES

CAS 6

 

Tancament de triangles negres a les genives amb ceràmica adherida en el sector anterior

DR. SERGI MIRALLES

CAS 7

 

Tractament mossegada creuada i blanquejament de les dents a clínica dental Raga Dentistes a Granollers

DR. SERGI MIRALLES

CAS 8

 

Blanquejament dental planificat amb Digital Smile Design a la clínica Raga Dentistes

DR. SERGI MIRALLES

Implants dentals

CAS 1

 

Cirurgia bimaxil·lar i rehabilitació ceramo-metàl·lica d'implants a clínica dental de Granollers

DR. TONI VALLEJO

DR. SERGI MIRALLES

CAS 2

 

Tractament de pròtesi fixa global a dentista de Granollers

DR. TONI VALLEJO

DR. SERGI MIRALLES

Ortodòncia

ORTODÒNCIA EN NENS

Aquests casos es completaran amb una 2a fase de tractament amb ortodòncia correctiva (bràquets) a l’edat de 13 o 14 anys aproximadament.

CAS 1

 

Ortodòncia a nen amb paladar ojival i hiplopàsia maxil·lar

DRA. ALEJANDRA P. GUARDIA

CAS 2

 

Ortodòncia a nen amb incius centrals amb macrodòncia

DRA. ALEJANDRA P. GUARDIA

CAS 3

 

Ortodòncia a nen per solucionar problema de mossegada creuada

DRA. ALEJANDRA P. GUARDIA

ORTODÒNCIA EN ADOLESCENTS (17 I 18 ANYS)

CAS 5

 

Ortodòncia en adolescent per corregir problemes d'apinyament i marges gingivals irregulars

DRA. ALEJANDRA P. GUARDIA

CAS 6

 

Ortodòncia amb bràquets en adolescent amb apinyament i marges gingivals irregulars

DRA. ALEJANDRA P. GUARDIA

CAS 7

 

Ortodòncia en adolescent amb sobremossegada augmentada a clínica dental a Granollers

DR. CARLES NAVARRO

CAS 8

 

Ortodòncia en adolescent amb apinyament greu que afecta l'estètica del pacient i la funció masticatòria

DR. CARLES NAVARRO

CAS 9

 

Ortodòncia en adolescent amb els ullals elevats, tractat amb bràquets

DR. CARLES NAVARRO

CAS 10

 

Ortodòncia en adolescent a Ragal Dentistes, amb problemes d'apinyament superior i inferior

DR. CARLES NAVARRO

ORTODÒNCIA EN ADULTS

CAS 11

 

Pacient de Raga Dentistes que es fa una ortodòncia d'adult per apinyament superior i inferior

DR. CARLES NAVARRO

CAS 12

 

Ortodòncia per adult per motiu estètic degut a l'apinyament de les seves dents

DR. CARLES NAVARRO

Pròtesi dental

CAS 1

 

Pròtesi dental en adult per millorar el somriure

CAS I1

DR. SERGI MIRALLES

CAS 2

 

Pròtesi dental en adult amb absències dentals amb dificultat per mastegar i molèsties a l'articulació

CAS I2

DR. SERGI MIRALLES

CAS 3

 

Pròtesi dental en pacient amb bruixisme i fractures als incisius superiors

CAS I3

DR. SERGI MIRALLES

Powered by Nulled Themes

 • Estat inicial - Noia de 30 anys amb destrucció important de l’estructura de les dues incisives centrals superiors a casa de càries. Es van dur a terme restauracions directes amb compòsit mitjançant la tècnica d’estratificació.

 • Final - Noia de 30 anys amb destrucció important de l’estructura de les dues incisives centrals superiors a casa de càries. Es van dur a terme restauracions directes amb compòsit mitjançant la tècnica d’estratificació.

 • Estat inicial - La pacient, de 67 anys, volia canviar una restauració antiga de compòsit, que es veia fosca com a conseqüència del pas del temps. Es va realitzar la restauració nova amb la tècnica d’estratificació amb compòsit directe.

 • Final - La pacient, de 67 anys, volia canviar una restauració antiga de compòsit, que es veia fosca com a conseqüència del pas del temps. Es va realitzar la restauració nova amb la tècnica d’estratificació amb compòsit directe.

 • Estat inicial - Pacient de 38 anys amb desgast sever de l’estructura dentària com a conseqüència de l’hàbit de bruxisme i maloclusió dental (sobremossegada severa). Després del tractament d’ortodòncia vam procedir a la rehabilitació amb facetes de compòsit directes, en una única sessió.

 • Final - Pacient de 38 anys amb desgast sever de l’estructura dentària com a conseqüència de l’hàbit de bruxisme i maloclusió dental (sobremossegada severa). Després del tractament d’ortodòncia vam procedir a la rehabilitació amb facetes de compòsit directes, en una única sessió.

 • Estat inicial - Dona de 52 anys. La pacient ha acabat un tractament d’ortodòncia i vol tancar els espais oberts (diastemes) que queden entre les dents antero-superiors, a més de rehabilitar la dent canina superior esquerra absent. Per fer-ho duem a terme un Disseny Digital del Somriure per analitzar els paràmetres que definiran les noves dents i es fa una simulació del futur tractament directament en boca. Un cop validada, es fabriquen les facetes ceràmiques juntament amb la corona sobre implant del caní per assolir els objectius marcats.

 • Final - Dona de 52 anys. La pacient ha acabat un tractament d’ortodòncia i vol tancar els espais oberts (diastemes) que queden entre les dents antero-superiors, a més de rehabilitar la dent canina superior esquerra absent. Per fer-ho duem a terme un Disseny Digital del Somriure per analitzar els paràmetres que definiran les noves dents i es fa una simulació del futur tractament directament en boca. Un cop validada, es fabriquen les facetes ceràmiques juntament amb la corona sobre implant del caní per assolir els objectius marcats.

 • Estat inicial - Dona de 58 anys que un cop estabilitzada la malaltia periodontal que patia i havent millorat la malposició dental existent mitjançant un tractament d’ortodòncia, va voler tancar els triangles negres antiestètics que tenia les genives. Es va rehabilitar a la pacient amb restauracions de ceràmica adherida en el sector anterior.

 • Final - Dona de 58 anys que un cop estabilitzada la malaltia periodontal que patia i havent millorat la malposició dental existent mitjançant un tractament d’ortodòncia, va voler tancar els triangles negres antiestètics que tenia les genives. Es va rehabilitar a la pacient amb restauracions de ceràmica adherida en el sector anterior.

 • Estat inicial - Dona de 45 anys molt descontenta amb el color de les seves dents. Ens comenta també si és possible millorar la mossegada creuada existent a la part dreta de la boca. El tractament consisteix en un blanquejament dental extern global, la col·locació de restauracions de ceràmica adherida sobre les dents anteriors replicant la forma dental original i un canvi de les obturacions antigues d’amalgama per reconstruccions estètiques de resina i posterior col·locació de corones ceràmiques.

 • Final - Dona de 45 anys molt descontenta amb el color de les seves dents. Ens comenta també si és possible millorar la mossegada creuada existent a la part dreta de la boca. El tractament consisteix en un blanquejament dental extern global, la col·locació de restauracions de ceràmica adherida sobre les dents anteriors replicant la forma dental original i un canvi de les obturacions antigues d’amalgama per reconstruccions estètiques de resina i posterior col·locació de corones ceràmiques.

 • Estat inicial - Dona de 47 anys. Tota la vida descontenta amb el color de les seves dents. Vam fer una anàlisi detallada del seu somriure a través del novedós sistema de diagnòstic i de planificació terapèutica Digital Smile Design. Un cop validat el resultat final de l’estudi amb la pacient, vam realitzar una rehabilitació estètica adhesiva mitjançant laminats ceràmics que ocultaven la coloració dental desfavorable aportant un aspecte molt més lluminós i natural al nou somriure. A més, també se li va rehabilitar l’incisiu central esquerre absent mitjançant una pròtesi fixa ceràmica i lliure de metall sobre implant.

 • Final - Dona de 47 anys. Tota la vida descontenta amb el color de les seves dents. Vam fer una anàlisi detallada del seu somriure a través del novedós sistema de diagnòstic i de planificació terapèutica Digital Smile Design. Un cop validat el resultat final de l’estudi amb la pacient, vam realitzar una rehabilitació estètica adhesiva mitjançant laminats ceràmics que ocultaven la coloració dental desfavorable aportant un aspecte molt més lluminós i natural al nou somriure. A més, també se li va rehabilitar l’incisiu central esquerre absent mitjançant una pròtesi fixa ceràmica i lliure de metall sobre implant.

 • Estat inicial - Home de 45 anys. Presenta una situació bucodental molt deteriorada fins al punt de condicionar la manera que té d’alimentar-se i de relacionar-se amb la gent. Abans s’havia fet tractaments diversos per conservar el que li quedava de la seva dentició. Ve a RAGADENTISTES per trobar una altra solució. Fem una cirurgia bimaxil·lar en la qual, en un sol dia, col·loquem els implants i les corones sobre implants provisionals. Un cop aconseguida l’estabilitat desitjada dels implants i dels teixits tous adjacents, confeccionem la rehabilitació ceramo-metàl.lica final sobre els implants d’ambdues arcades.

 • Final - Home de 45 anys. Presenta una situació bucodental molt deteriorada fins al punt de condicionar la manera que té d’alimentar-se i de relacionar-se amb la gent. Abans s’havia fet tractaments diversos per conservar el que li quedava de la seva dentició. Ve a RAGADENTISTES per trobar una altra solució. Fem una cirurgia bimaxil·lar en la qual, en un sol dia, col·loquem els implants i les corones sobre implants provisionals. Un cop aconseguida l’estabilitat desitjada dels implants i dels teixits tous adjacents, confeccionem la rehabilitació ceramo-metàl.lica final sobre els implants d’ambdues arcades.

 • Estat inicial - Home de 67 anys que presentava un col·lapse important de la mossegada així com diverses absències dentals. Es va rehabilitar el pacient amb un tractament de pròtesi fixa global sobre dents i implants que va permetre un augment de la seva dimensió vertical en oclusió, imprescindible per garantir l’estabilitat a llarg termini de la rehabilitació final.

 • Final - Home de 67 anys que presentava un col·lapse important de la mossegada així com diverses absències dentals. Es va rehabilitar el pacient amb un tractament de pròtesi fixa global sobre dents i implants que va permetre un augment de la seva dimensió vertical en oclusió, imprescindible per garantir l’estabilitat a llarg termini de la rehabilitació final.

 • Estat inicial - Nena de 7 anys. Pacient que presenta paladar ojival més hiploplàsia maxil·lar per hàbit de succió digital i deglució atípica. Fem un tractament d’ortodòncia interceptiva combinat amb sessions de logopeda per frenar l’hàbit de llengua i succió digital. Es va col·locar una reixa lingual i un disjuntor tipus hyrax. Després el tractament observem que la pacient ja no presenta cap hàbit i hemos aconseguit un paladar ovoide i una oclusió estable.

 • Estat inicial - Nena de 7 anys. Pacient que presenta paladar ojival més hiploplàsia maxil·lar per hàbit de succió digital i deglució atípica. Fem un tractament d’ortodòncia interceptiva combinat amb sessions de logopeda per frenar l’hàbit de llengua i succió digital. Es va col·locar una reixa lingual i un disjuntor tipus hyrax. Després el tractament observem que la pacient ja no presenta cap hàbit i hemos aconseguit un paladar ovoide i una oclusió estable.

 • Final - Nena de 7 anys. Pacient que presenta paladar ojival més hiploplàsia maxil·lar per hàbit de succió digital i deglució atípica. Fem un tractament d’ortodòncia interceptiva combinat amb sessions de logopeda per frenar l’hàbit de llengua i succió digital. Es va col·locar una reixa lingual i un disjuntor tipus hyrax. Després el tractament observem que la pacient ja no presenta cap hàbit i hemos aconseguit un paladar ovoide i una oclusió estable.

 • Final - Nena de 7 anys. Pacient que presenta paladar ojival més hiploplàsia maxil·lar per hàbit de succió digital i deglució atípica. Fem un tractament d’ortodòncia interceptiva combinat amb sessions de logopeda per frenar l’hàbit de llengua i succió digital. Es va col·locar una reixa lingual i un disjuntor tipus hyrax. Després el tractament observem que la pacient ja no presenta cap hàbit i hemos aconseguit un paladar ovoide i una oclusió estable.

 • Final - Nen de 7 anys. Pacient que presenta macrodòncia d'incisius centrals, un supernumerari interincisiu i paladar estret. Fem un pla de tractament en equip amb el Dr. Cardona i fem extracció del supernumerari més expansió maxil·lar i desrotació de l’incisiu central esquerre amb aparatologia fixa.

 • Final - Nen de 7 anys. Pacient que presenta macrodòncia d'incisius centrals, un supernumerari interincisiu i paladar estret. Fem un pla de tractament en equip amb el Dr. Cardona i fem extracció del supernumerari més expansió maxil·lar i desrotació de l’incisiu central esquerre amb aparatologia fixa.

 • Final - Nen de 7 anys. Pacient que presenta macrodòncia d'incisius centrals, un supernumerari interincisiu i paladar estret. Fem un pla de tractament en equip amb el Dr. Cardona i fem extracció del supernumerari més expansió maxil·lar i desrotació de l’incisiu central esquerre amb aparatologia fixa.

 • Final - Nen de 7 anys. Pacient que presenta macrodòncia d'incisius centrals, un supernumerari interincisiu i paladar estret. Fem un pla de tractament en equip amb el Dr. Cardona i fem extracció del supernumerari més expansió maxil·lar i desrotació de l’incisiu central esquerre amb aparatologia fixa.

 • Estat inicial - Nen de 8 anys. Pacient que presenta mossegada creuada de l’hemiarcada esquerra amb una línia mitja desviada cap a la dreta. Fem un tractament interceptiu d’expansió maxil·lar con un disjuntor hyrax durant 9 mesos. El pacient acaba la 1a fase del tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Estat inicial - Nen de 8 anys. Pacient que presenta mossegada creuada de l’hemiarcada esquerra amb una línia mitja desviada cap a la dreta. Fem un tractament interceptiu d’expansió maxil·lar con un disjuntor hyrax durant 9 mesos. El pacient acaba la 1a fase del tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Final - Nen de 8 anys. Pacient que presenta mossegada creuada de l’hemiarcada esquerra amb una línia mitja desviada cap a la dreta. Fem un tractament interceptiu d’expansió maxil·lar con un disjuntor hyrax durant 9 mesos. El pacient acaba la 1a fase del tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Final - Nen de 8 anys. Pacient que presenta mossegada creuada de l’hemiarcada esquerra amb una línia mitja desviada cap a la dreta. Fem un tractament interceptiu d’expansió maxil·lar con un disjuntor hyrax durant 9 mesos. El pacient acaba la 1a fase del tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Estat inicial - Dona de 17 anys. Pacient que presenta apinyament generalitzat amb uns marges gingivals irregulars. Duem a terme una ortodòncia de 12 mesos amb bràquets metàl·lics més la reconstrucció de la peça 1.2 que presentava microdòncia. La pacient acaba el tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Estat inicial - Dona de 17 anys. Pacient que presenta apinyament generalitzat amb uns marges gingivals irregulars. Duem a terme una ortodòncia de 12 mesos amb bràquets metàl·lics més la reconstrucció de la peça 1.2 que presentava microdòncia. La pacient acaba el tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Final - Dona de 17 anys. Pacient que presenta apinyament generalitzat amb uns marges gingivals irregulars. Duem a terme una ortodòncia de 12 mesos amb bràquets metàl·lics més la reconstrucció de la peça 1.2 que presentava microdòncia. La pacient acaba el tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Final - Dona de 17 anys. Pacient que presenta apinyament generalitzat amb uns marges gingivals irregulars. Duem a terme una ortodòncia de 12 mesos amb bràquets metàl·lics més la reconstrucció de la peça 1.2 que presentava microdòncia. La pacient acaba el tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Estat inicial - Dona de 18 anys. Pacient que presenta apinyament generalitzat amb uns marges gingivals irregulars. Fem una ortodòncia amb bràquets durant 18 mesos més la reconstrucció de les peces microdòntiques 1.2 i 2.2 a mans de la Dra. Barrchina. La pacient acaba el tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Estat inicial - Dona de 18 anys. Pacient que presenta apinyament generalitzat amb uns marges gingivals irregulars. Fem una ortodòncia amb bràquets durant 18 mesos més la reconstrucció de les peces microdòntiques 1.2 i 2.2 a mans de la Dra. Barrchina. La pacient acaba el tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Final - Dona de 18 anys. Pacient que presenta apinyament generalitzat amb uns marges gingivals irregulars. Fem una ortodòncia amb bràquets durant 18 mesos més la reconstrucció de les peces microdòntiques 1.2 i 2.2 a mans de la Dra. Barrchina. La pacient acaba el tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Final - Dona de 18 anys. Pacient que presenta apinyament generalitzat amb uns marges gingivals irregulars. Fem una ortodòncia amb bràquets durant 18 mesos més la reconstrucció de les peces microdòntiques 1.2 i 2.2 a mans de la Dra. Barrchina. La pacient acaba el tractament amb una oclusió estable i una bona estètica.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb sobremossegada augmentada. No li agrada el seu somriure i es mossega la geniva palatina durant la masticació. Tractem amb bràquets estètics durant 20 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb sobremossegada augmentada. No li agrada el seu somriure i es mossega la geniva palatina durant la masticació. Tractem amb bràquets estètics durant 20 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb sobremossegada augmentada. No li agrada el seu somriure i es mossega la geniva palatina durant la masticació. Tractem amb bràquets estètics durant 20 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb sobremossegada augmentada. No li agrada el seu somriure i es mossega la geniva palatina durant la masticació. Tractem amb bràquets estètics durant 20 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb sobremossegada augmentada. No li agrada el seu somriure i es mossega la geniva palatina durant la masticació. Tractem amb bràquets estètics durant 20 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb sobremossegada augmentada. No li agrada el seu somriure i es mossega la geniva palatina durant la masticació. Tractem amb bràquets estètics durant 20 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb sobremossegada augmentada. No li agrada el seu somriure i es mossega la geniva palatina durant la masticació. Tractem amb bràquets estètics durant 20 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb sobremossegada augmentada. No li agrada el seu somriure i es mossega la geniva palatina durant la masticació. Tractem amb bràquets estètics durant 20 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb apinyament greu que afecta l’estètica del seu somriure i a la funció masticatòria. Tractem la pacient amb bràquets estètics durant 24 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb apinyament greu que afecta l’estètica del seu somriure i a la funció masticatòria. Tractem la pacient amb bràquets estètics durant 24 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb apinyament greu que afecta l’estètica del seu somriure i a la funció masticatòria. Tractem la pacient amb bràquets estètics durant 24 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb apinyament greu que afecta l’estètica del seu somriure i a la funció masticatòria. Tractem la pacient amb bràquets estètics durant 24 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb apinyament greu que afecta l’estètica del seu somriure i a la funció masticatòria. Tractem la pacient amb bràquets estètics durant 24 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb apinyament greu que afecta l’estètica del seu somriure i a la funció masticatòria. Tractem la pacient amb bràquets estètics durant 24 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb apinyament greu que afecta l’estètica del seu somriure i a la funció masticatòria. Tractem la pacient amb bràquets estètics durant 24 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb apinyament greu que afecta l’estètica del seu somriure i a la funció masticatòria. Tractem la pacient amb bràquets estètics durant 24 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb col·locació elevada dels ullals. Tractem amb bràquets metàl·lics durant 20 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb col·locació elevada dels ullals. Tractem amb bràquets metàl·lics durant 20 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb col·locació elevada dels ullals. Tractem amb bràquets metàl·lics durant 20 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb col·locació elevada dels ullals. Tractem amb bràquets metàl·lics durant 20 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb col·locació elevada dels ullals. Tractem amb bràquets metàl·lics durant 20 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb col·locació elevada dels ullals. Tractem amb bràquets metàl·lics durant 20 mesos.

 • Final - Pacient adolescent amb col·locació elevada dels ullals. Tractem amb bràquets metàl·lics durant 20 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb apinyament superior i inferior tractada durant 18 mesos amb Invisalign Teen.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb apinyament superior i inferior tractada durant 18 mesos amb Invisalign Teen.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb apinyament superior i inferior tractada durant 18 mesos amb Invisalign Teen.

 • Estat inicial - Pacient adolescent amb apinyament superior i inferior tractada durant 18 mesos amb Invisalign Teen.

 • Final - Pacient adolescent amb apinyament superior i inferior tractada durant 18 mesos amb Invisalign Teen.

 • Final - Pacient adolescent amb apinyament superior i inferior tractada durant 18 mesos amb Invisalign Teen.

 • Final - Pacient adolescent amb apinyament superior i inferior tractada durant 18 mesos amb Invisalign Teen.

 • Estat inicial - Pacient amb un compromís estètic important. Presenta apinyament superior i inferior. El pacient vol un tractament que sigui 100% estètic, és a dir, que sigui totalment invisible. Tractem amb ortodòncia lingual durant 24 mesos.

 • Estat inicial - Pacient amb un compromís estètic important. Presenta apinyament superior i inferior. El pacient vol un tractament que sigui 100% estètic, és a dir, que sigui totalment invisible. Tractem amb ortodòncia lingual durant 24 mesos.

 • Estat inicial - Pacient amb un compromís estètic important. Presenta apinyament superior i inferior. El pacient vol un tractament que sigui 100% estètic, és a dir, que sigui totalment invisible. Tractem amb ortodòncia lingual durant 24 mesos.

 • Disseny i col·locació dels bràquets linguals Incógnito.

 • Disseny i col·locació dels bràquets linguals Incógnito.

 • Disseny i col·locació dels bràquets linguals Incógnito.

 • Disseny i col·locació dels bràquets linguals Incógnito.

 • Final - Pacient amb un compromís estètic important. Presenta apinyament superior i inferior. El pacient vol un tractament que sigui 100% estètic, és a dir, que sigui totalment invisible. Tractem amb ortodòncia lingual durant 24 mesos.

 • Final - Pacient amb un compromís estètic important. Presenta apinyament superior i inferior. El pacient vol un tractament que sigui 100% estètic, és a dir, que sigui totalment invisible. Tractem amb ortodòncia lingual durant 24 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adult amb motiu estètic per apinyament. Presenta un inici de desgast dels incisius superiors per contacte directe amb els incisius inferiors. Ens marquem com a objectius alinear les arcades mantenint un somriure ampli i aconseguir una funció dels incisius òptima. La durada del tractament és de 18 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adult amb motiu estètic per apinyament. Presenta un inici de desgast dels incisius superiors per contacte directe amb els incisius inferiors. Ens marquem com a objectius alinear les arcades mantenint un somriure ampli i aconseguir una funció dels incisius òptima. La durada del tractament és de 18 mesos.

 • Estat inicial - Pacient adult amb motiu estètic per apinyament. Presenta un inici de desgast dels incisius superiors per contacte directe amb els incisius inferiors. Ens marquem com a objectius alinear les arcades mantenint un somriure ampli i aconseguir una funció dels incisius òptima. La durada del tractament és de 18 mesos.

 • Final - Pacient adult amb motiu estètic per apinyament. Presenta un inici de desgast dels incisius superiors per contacte directe amb els incisius inferiors. Ens marquem com a objectius alinear les arcades mantenint un somriure ampli i aconseguir una funció dels incisius òptima. La durada del tractament és de 18 mesos.

 • Final - Pacient adult amb motiu estètic per apinyament. Presenta un inici de desgast dels incisius superiors per contacte directe amb els incisius inferiors. Ens marquem com a objectius alinear les arcades mantenint un somriure ampli i aconseguir una funció dels incisius òptima. La durada del tractament és de 18 mesos.

 • Final - Pacient adult amb motiu estètic per apinyament. Presenta un inici de desgast dels incisius superiors per contacte directe amb els incisius inferiors. Ens marquem com a objectius alinear les arcades mantenint un somriure ampli i aconseguir una funció dels incisius òptima. La durada del tractament és de 18 mesos.

 • Estat inicial - Dona de 29 anys que vol millorar el somriure. L’absència d’un caní superior i l’existència d’un caní temporal han fet que des de petita estigui acomplexada amb la seva boca. El tractament consisteix en l’extracció del caní de llet, en la col·locació d’implants en ambdós espais i corones provisionals sobre implants. Es va realitzar tot el tractament en un matí, i al cap d’uns mesos, es van col·locar les corones ceràmiques definitives sobre els implants osteointegrats.

 • Final - Dona de 29 anys que vol millorar el somriure. L’absència d’un caní superior i l’existència d’un caní temporal han fet que des de petita estigui acomplexada amb la seva boca. El tractament consisteix en l’extracció del caní de llet, en la col·locació d’implants en ambdós espais i corones provisionals sobre implants. Es va realitzar tot el tractament en un matí, i al cap d’uns mesos, es van col·locar les corones ceràmiques definitives sobre els implants osteointegrats.

 • Final - Dona de 29 anys que vol millorar el somriure. L’absència d’un caní superior i l’existència d’un caní temporal han fet que des de petita estigui acomplexada amb la seva boca. El tractament consisteix en l’extracció del caní de llet, en la col·locació d’implants en ambdós espais i corones provisionals sobre implants. Es va realitzar tot el tractament en un matí, i al cap d’uns mesos, es van col·locar les corones ceràmiques definitives sobre els implants osteointegrats.

 • Estat inicial - Home de 62 anys que pateix, des de fa anys, múltiples absències dentals així com una gran dificultat per mastegar i molèsties a l’articulació temporomandibular. La rehabilitació realitzada consisteix en la col·locació d’una pròtesi fixa implantosoportada en tots els sectors posteriors juntament amb l’incisiu central superior dret, i restauracions de ceràmica adherida en la zona antero-superior. Finalment, restauracions directes de composite en els incisius inferiors.

 • Final - Home de 62 anys que pateix, des de fa anys, múltiples absències dentals així com una gran dificultat per mastegar i molèsties a l’articulació temporomandibular. La rehabilitació realitzada consisteix en la col·locació d’una pròtesi fixa implantosoportada en tots els sectors posteriors juntament amb l’incisiu central superior dret, i restauracions de ceràmica adherida en la zona antero-superior. Finalment, restauracions directes de composite en els incisius inferiors.

 • Estat inicial - Home de 72 anys. Pacient bruxista que havia patit diverses fractures als incisius superiors. Es va rehabilitar el pacient mitjançant corones ceràmiques sobre les seves dents i també es va fer una fèrula de descàrrega d’ús nocturn per protegir el sistema masticatori de l’hàbit parafuncional. El pacient va voler mantenir el diastema original dels dos centrals (separació).

 • Final - Home de 72 anys. Pacient bruxista que havia patit diverses fractures als incisius superiors. Es va rehabilitar el pacient mitjançant corones ceràmiques sobre les seves dents i també es va fer una fèrula de descàrrega d’ús nocturn per protegir el sistema masticatori de l’hàbit parafuncional. El pacient va voler mantenir el diastema original dels dos centrals (separació).