Cuidar la boca a l’estiu

Consells per cuidar la salut dental durante l'estiu

04 juny Cuidar la boca a l’estiu

L’estiu és l’estació de l’any que associem al descans i a la diversió, i també és quan procurem deixar enrere l’estrès acumulat al llarg de tot l’any. Ara bé, també és una època en què la nostra salut bucal s’exposa a certs riscos provocats pel canvi d’hàbits i l’augment de les activitats d’oci.

Consells per cuidar la boca

* Recorda que un horari més flexible comporta menjar més sovint de manera desorganitzada, picar entre hores, menjar fora i, per tant, el risc d’aparició de càries augmenta notablement. Intenta portar sempre un raspall de dents de viatge a la bossa.

* Un consum més elevat de begudes amb gas i amb un alt contingut en sucre augmenta el risc de càries i perjudica l’esmalt dental. Intenta consumir aigua o sucs de fruites naturals.

* Menjar aliments i begudes fredes sol provocar molèsties i sensiblitat dental. T’aconsellem que disminueixis tant com puguis els canvis bruscs de temperatura durant els àpats.

Aliments per cuidar la salut bucal

A més, tingues present en tot moment que hi ha aliments que per si sols ajuden a cuidar la nostra salut bucodental. Algunes fruites, com el meló i la síndria, el marisc i el peix (especialment les sardines), les amanides amb molt tomàquet o els productes làctics ajuden a prevenir l’aparició de càries, els problemes gingivals, d’hidratació, etc.

 

I ara sí…A GAUDIR DE L’ESTIU!Powered by Nulled Themes