El Dr. Sergi Miralles ens descobreix DIGITAL SMILE DESIGN

Doctor Sergi Miralles certificat com a Digital Smile Design Team Member al curs del Doctor Christina Coachman i Livio Yoshinaga

03 jul. El Dr. Sergi Miralles ens descobreix DIGITAL SMILE DESIGN

Un dels membres de l’equip mèdic de RAGA DENTISTES, el Dr. Sergi Miralles, rep la certificació “Digital Smile Design Team Member” després de participar al curs impartit pel Dr. Christian Coachman i el Sr.Livio Yoshinaga a la ciutat de Tel Aviv (Israel).

Què és Digital Smile Design (DSD)?

Pensat per satisfer les necessitats dels pacients més exigents, Digital Smile Design (DSD) és una nova eina de treball que ens ajudarà a:

Millorar la planificació digital i el diagnòstic estètic de cada cas després d’analitzar tota la documentació gràfica obtinguda.

Optimitzar la comunicació entre els diferents especialistes (prostodontista, ortodontista, periodoncista i tècnic de laboratori) obtenint uns resultats més predictibles i precisos en tots els nostres tractaments.

Individualitzar el disseny de les noves dents en funció de la psicologia de cada pacient i de la imatge que es vulgui projectar.  El pacient participarà activament en el disseny del seu propi somriure, serà co-autor/a de la seva nova imatge.

Millorar la comunicació amb el pacient. Abans de començar el tractament podrà visualitzar, primer digitalment i posteriorment in vivo a través d’una simulació real o “Mock-up”, quin serà el resultat final del seu nou somriure.

Com s’aplica el concepte Digital Smile Design?

Per aconseguir-ho realitzarem un recull de fotografies i vídeos específics per poder aplicar el concepte DSD, amb els quals valorarem la relació estàtica i en moviment entre les dents, geniva, llavis i cara del pacient, i amb el qual detectarem amb precisió milimètrica anomalies en la mida i la posició de les dents i genives així com també alteracions en la forma i el color de les dents.

D’aquesta manera podrem dissenyar una simulació digital única del nou somriure del/la pacient en harmonia amb els seus aspectes emocionals i integrada amb les seves característiques facials.

PREPARAT/DA PER NO DEIXAR DE SOMRIURE?

sergi def

El Dr. Coachman i el Dr. Sergi Miralles durant el curs de Digital Smile Design a Tel Aviv (Israel)Powered by Nulled Themes