23 abr. Has pensat alguna vegada com t’agradaria que fos el teu somriure?

 

SOMRIEM JUNTS? Com bé saps, aquest és el nostre lema. Per aquest motiu creiem que la teva boca no només ha de ser saludable i funcional sinó que també ha ser maca, atractiva, i s’ha de fer mirar. T’ha de permetre expressar-te amb total naturalitat, sense inhibicions, lluint i gaudint en cada moment del teu somriure.

A RAGA DENTISTES som perfeccionistes i sabem que els petits detalls són els que marquen la diferència. Ens agraden els reptes i volem fer del teu somriure el nostre repte. Coneixem també les nostres limitacions, i és per això que treballem amb lupes d’augment, per arribar als detalls on l’ull humà no arriba, i així poder aconseguir que el teu nou somriure sigui la teva millor carta de presentació.

Gràcies a l’estudi i l’anàlisi del teu somriure mitjançant fotografies, simulacions digitals i encerats diagnòstics, i també amb la utilització de les ceràmiques més estètiques del mercat, garantim un aspecte natural del teu nou somriure totalment integrat i en harmonia amb el teu entorn facial.

DSD-INFOGRAFIA

Si mai has pensat que voldries millorar el color, la forma, la posició i/o la mida de les teves dents però mai t’has informat al respecte; si sempre t’has preguntat com seria el teu somriure millorant alguns detalls que no t’agraden; si no t’imagines el que es pot arribar a fer amb un somriure… A RAGA DENTISTES tenim la resposta. Gràcies al nou programa   “DSD. Anàlisi del Somriure” et presentarem tots els detalls mèdics i tècnics necessaris per aconseguir el teu millor somriure.

Dr. Sergi Miralles (COEC 4645)Powered by Nulled Themes Keepvid Earn Money Online