LA SALUT BUCODENTAL T’AJUDARÀ A TENIR EL SOMRIURE QUE T’AGRADA

Programa Anàlisi del Somriure a Raga Dentistes per millorar el teu somriure

23 abr. LA SALUT BUCODENTAL T’AJUDARÀ A TENIR EL SOMRIURE QUE T’AGRADA

SOMRIEM JUNTS? Com bé saps, aquest és el nostre lema. Per aquest motiu creiem que la teva boca no només ha de ser saludable i funcional sinó que també ha ser maca, atractiva, i s’ha de fer mirar. T’ha de permetre expressar-te amb total naturalitat, sense inhibicions, lluint i gaudint en cada moment del teu somriure.

A RAGA DENTISTES som perfeccionistes i sabem que els petits detalls són els que marquen la diferència. Ens agraden els reptes i volem fer del teu somriure el nostre repte. Coneixem també les nostres limitacions, i és per això que treballem amb lupes d’augment, per arribar als detalls on l’ull humà no arriba, i així poder aconseguir que el teu nou somriure sigui la teva millor carta de presentació.

Gràcies a l’estudi i l’anàlisi del teu somriure mitjançant fotografies, simulacions digitals i encerats diagnòstics, i també amb la utilització de les ceràmiques més estètiques del mercat, garantim un aspecte natural del teu nou somriure totalment integrat i en harmonia amb el teu entorn facial.

DSD-INFOGRAFIA

Anàlisi del Somriure a Raga Dentistes

Si mai has pensat que voldries millorar el color, la forma, la posició i/o la mida de les teves dents però mai t’has informat al respecte; si sempre t’has preguntat com seria el teu somriure millorant alguns detalls que no t’agraden; si no t’imagines el que es pot arribar a fer amb un somriure… A RAGA DENTISTES tenim la resposta. Gràcies al nou programa   “DSD. Anàlisi del Somriure” et presentarem tots els detalls mèdics i tècnics necessaris per aconseguir el teu millor somriure.

Dr. Sergi Miralles (COEC 4645)Powered by Nulled Themes