QUÈ ÉS UN IRRIGADOR BUCAL I COM S’UTILITZA?

La irrigació bucal s'indica a totes aquelles persones que volen dur a terme una higiene especialment curosa

31 jul. QUÈ ÉS UN IRRIGADOR BUCAL I COM S’UTILITZA?

La tècnica d’higiene d’irrigació bucal consisteix a aplicar un raig d’aigua a pressió sobre les dents i les genives. Amb això s’aconsegueix arrossegar la placa bacteriana i estimular les genives.

És una tècnica que no substitueix el raspall, sinó que el complementa. La combinació permet aconseguir una higiene bucal més bona i reduir l’aparició de càries i altres problemes com l’halitosi (mal alè). També millora la salut de les genives, i en redueix el sagnat i la inflamació.

La irrigació bucal està indicada per als qui busquen una higiene especialment curosa. Està especialment indicada per a persones amb implants dentals i ortodòncia, ja que permet eliminar amb més facilitat les restes acumulades a les zones on és més difícil accedir-hi. També ho recomanem a pacients diabètics, ja que aquesta malaltia està relacionada amb la periodontitis i, per tant, han de ser molt curosos amb la higiene oral.

Com s’ha de fer servir un irrigador bucal?

irrigador3

1) És important que la teva boca estigui ben neta abans de fer servir l’irrigador (raspall i fil dental).

2) Omple el dipòsit amb aigua o amb un col·lutori que s’adeqüi a les teves necessitats. Si fas servir col·lutori, et recomanem que no beguis aigua fins que no hagin passat 30 minuts ja que és el temps necessari perquè faci efecte.

3) Col·loca l’embocadura i introdueix l’irrigador a la boca.

4) Engega l’irrigador i direcciona el raig d’aigua al llarg de tota la geniva i entre les dents. Recorda que pots parar l’aparell quan vulguis i també regular-ne la pressió.

5) Renta i asseca el dipòsit de l’irrigador i l’embocadura després de fer-los servir.

6) Et recomanem que l’utilitzis com a mínim un o dos minuts al dia.

Notaràs que tens la boca més neta i fresca.

Si vols més informació sobre aquesta tècnica d’higiene, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.Powered by Nulled Themes