L'odontologia esportiva ajuda a millorar la teva salut oral i et permet rendir al màxim

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

VOLS DEMANAR MÉS INFORMACIÓ O CONCERTAR UNA VISITA?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

doctora laia raga direccio raga dentistes

Dra. Laia Raga

ODONTOLOGIA ESPORTIVA

MILLORA LA TEVA SALUT ORAL. RENDEIX AL MÀXIM

L’odontologia aplicada a l’esport és una branca de l’odontologia que ens pot semblar relativament nova, però en el fons té una trajectòria de molts anys. Va sorgir de la necessitat de brindar una salut integral a tothom qui practica esport de manera habitual, des d’aficionats fins a esportistes d’alta competició, i és l’especialitat que s’encarrega de l’estudi, la revisió, el control, la prevenció i el tractament de les lesions orofacials i malalties relacionades amb la salut oral i l’esport.

A RAGADENTISTES t’oferim dues línies de tractament que estan molt vinculades:

PROTECCIÓ BUCAL

Cada vegada són més els esportistes que es preocupen per tot el que té relació amb el cap, el coll i la cavitat oral, i per aquest motiu l’odontologia esportiva és una àrea que està en contínua actualització i investigació per poder dissenyar solucions més eficients pel que fa a protecció bucal.

L'odontologia esportiva disenya solucions com els protectors bucals per mantenir cura de les teves dents

SOLUCIONS:

AUGMENT DEL RENDIMENT ESPORTIU

Des de l’any 2000 el COI (Comitè Olímpic Internacional) recomana als esportistes que mantinguin una boca sana, completa, sense càries ni cap altra malaltia bucodental ja que això comporta un augment del rendiment esportiu. Hi ha un estudi que avala aquestes afirmacions. Es va realitzar amb 30 jugadors del primer equip del FC Barcelona. Durant 3 temporades (2003-2006) l’equip científic de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (Ibidell) va estudiar els traumatismes bucals, la higiene bucal, la patologia de les genives i l’oclusió dels futbolistes. Després van contrastar aquestes dades amb la informació aportada per l’equip mèdic del club sobre les lesions que havien patit els esportistes durant els tres anys. Segons les conclusions, la incidència de lesions esportives podria presentar una associació amb la salut bucodental. Els jugadors professionals amb més problemes a la boca (infeccions per càries, gingivitis o placa bacteriana) van mostrar una més elevada probabilitat de lesionar-se (problemes d’equilibri, lesions musculars, mal de cap o rampes).

 

Així doncs, amb motiu de la relació causa-efecte tan evident entre la salut bucodental i muscular, a RAGADENTISTES volem ajudar-te a augmentar el teu rendiment gràcies a la prevenció i tractament d’afeccions dentals i musculars.

SOLUCIONS:

CASOS D’ÈXIT EN ODONTOLOGIA ESPORTIVA

PROTECTOR BUCAL

Els protectors bucals són molt importants en esports on hi ha molt contacte com l'hanbol
Escola BM Granollers

Esports de contacte com l’handbol, necessiten elements de protecció per les àrees vitals i més sensibles del cos.

Per aquest motiu, alguns del jugadors de l’escola del BM Granollers han pres consciència de la importància de protegir-se la cavitat oral i porten, durant els entrenaments i partits, un protector bucal fet a mida que els ajuda a sentir-se més segurs. Hi ha l’opció de personalitzar-los, i els jugadors de la Base del club els han volgut blaus, que és un dels colors del seu equip.

VISTABEL

Els protectors bucals i tractaments de bruxime amb Vistabel permeten millorar el rendiment dels esportistes

Francesc Barbany
Ciclista

En Francesc patia un gran desgast dental i dolor temporo-mandibular pel fet de prémer molt fort les dents durant tot el dia i en especial a les curses.

L’ús d’un protector bucal en el seu cas no ha sigut suficient, i per això hem necessitat fer un tractament de bruxisme més sever amb Vistabel. Amb aquests dos tractaments els problemes han disminuït molt i tant el seu rendiment esportiu amb la bici com la seva qualitat de vida han augmentat notablement.

INVISALIGN

Pol Espargaró porta Invisalign per millorar l'oclusió dental i així pot rendir al màxim sense la molestia del bràquets

Pol Espargaró
Pilot de MotoGP i Campió del món de Moto2

 

El Pol és un pacient que ha portat des de petit una bona higiene bucal i ha fet sempre revisions periòdiques. A dia d’avui segueix cuidant-se la boca perquè ho considera un aspecte clau per garantir un alt rendiment físic i esportiu, tal com exigeix la modalitat esportiva a la qual es dedica amb cos i ànima des de ben petit. Per aquest motiu, aquest any ha decidit començar un tractament amb Invisalign per millorar l’oclusió dental i així poder rendir al 100%. Aquest sistema d’ortodòncia li permet continuar amb el seu dia a dia tan exigent, sense les molèsties dels bràquets i amb total normalitat

INVISALIGN

El tractament d'una maloclusió amb Invisalign permet solucionar problemes de postura corporal i rendir al màxim

Esther Jaumà
Entrenadora de la selecció espanyola de natació sincronitzada

La natació sincronitzada és una disciplina que requereix, a banda d’una gran habilitat aquàtica, una preparació física excepcional. L’Esther tenia una lleugera malocusió. El tractament d’ortodòncia, en el seu cas amb el sistema d’ortodòncia Invisalign, va permetre corregir el problema i proporcionar una oclusió més estable.

La correcció d’una maloclusió (o posició incorrecta de les dents a les arcades) pot evitar problemes de postura corporal que comportin una disminució en la condició física de l’esportista i, per tant, un menor rendiment.

Powered by Nulled Themes