12 juny L’ús del raspall elèctric en els nens

L’ús del raspall elèctric en els nens


Establir uns bons hàbits d’higiene bucal des de petits és el primer pas per tenir unes dents sanes tota la vida

 

L’ús del raspall elèctric és una gran oportunitat per reforçar els hàbits de salut bucal dels nens, ja que el raspallat es pot acabar convertint en un joc per a ells. Molts nens es resisteixen a rentar-se les dents amb un raspall normal però estan encantats de fer-ho amb un d’elèctric que gira, es para, s’engega, és de colors divertits…

Un altre dels avantatges dels raspalls elèctrics infantils és que simplifiquen el raspallat, sobretot si al nen li costa concentrar-se i fer els moviments correctes. Ara bé, també requereix una mica d’esforç i, sobretot, cal que la durada del raspallat sigui de 2 o 3 minuts com fem manualment.

Et recomanem que li ensenyis a passar-se’l amb deteniment per totes les cares de les dents perquè quedin tan netes com sigui possible. Ara bé, mai no s’ha de prémer massa fort per no malmetre les genives.

 

nenes dents

També cal tenir present que, de la mateixa manera que els filaments dels raspalls normals es desgasten i cal canviar-los cada 3 o 4 mesos perquè segueixin funcionant de manera correcta, amb el raspall elèctric hem de fer el mateix. Canvia el capçal sovint.

Per aconseguir motivar-lo pots ajudar-te amb alguna cançó que serveixi com a temporitzador i que marqui el ritme del raspallat.

Si vols més informació sobre hàbits d’higiene i tractaments bucals en nens, consulta el nostre web.Powered by Nulled Themes