La importància del somriure dins el rostre

Millorar el somriure amb un tractament a la clínica dental Raga

21 abr. La importància del somriure dins el rostre

 Al llibre ‘El rostro y la personalidad’ Julián Gabarre diu que:

“El rostro, al comprender la casi totalidad de los órganos de los sentidos, revela el funcionamiento del ser y sus intercambios con el mundo exterior. El rostro es la puerta de entrada y salida de nuestro cerebro y de nuestra interioridad, de nuestras emociones y de nuestros mecanismos de racionalización”.

D’aquí l’expressió atàvica tan coneguda que diu que “la cara és el mirall de l’ànima”.

Si l’expressivitat del rostre es concreta en les celles, els ulls, la boca i el mentó, podem dir que l’àrea que ocupen els odontòlegs i que tan sovint et preocupa com a pacient és responsable en un 50% de la teva expressivitat, de la imatge que projectes a través del teu somriure.

El somriure és el gest facial més freqüent en els humans; el somriure és un arma, té poder, ven. Gairebé tots recordem algú amb un somriure atractiu.

Un estudi realitzat a la població americana l’any 1997 revela que el 50% dels nordamericans estan descontents amb el seu somriure, i al mateix temps un 92% creu que hi ha una clara relació entre un somriure bonic i l’èxit personal i professional, essent un factor fonamental i decisiu per a l’èxit social i per aconseguir feina.

És per tot això que avui en dia hi ha una gran preocupació no només per la salut sinó també per la imatge, i el motiu de consulta dels pacients a la nostra clínica ha anat deixant de ser el dolor per donar pas a la cerca de la millora i la satisfacció estètica.

Tractament bucodental i estètica

A RAGA DENTISTES no concebem el tractament bucodental sense una clara i meticulosa planificació que tingui en compte l’estètica des de qualsevol àrea odontològica.

Hi ha una sèrie de factors en comú entre tots aquells somriures que ens resulten atractius: quan un somriure ens agrada, no és per casualitat. Ara bé, aquests factors tangibles i reconeixibles que varien amb el pas del temps i per criteris culturals, també varien evidentment d’una persona a una altra (en funció de l’edat, del tipus de rostre, dels gustos personals, etc).

No existeixen els tractaments en sèrie, tallats pel mateix patró, i cal conèixer molt bé els factors que determinen un somriure bonic per tal de poder adequar el tractament a la individualitat i la idiosincràsia de la persona.

Tractament d’estètica dental

A RAGADENTISTES coneixem bé aquesta àrea que ens apassiona i per això estem en contínua formació per tal de poder-te oferir els tractaments d’estètica dental més innovadors, segurs i satisfactoris.

Si t’ha interessant aquest post,  potser t’agradarà llegir l’article següent: Has pensat alguna vegada com t’agradaria que fos el teu somriure?

Dra. Laia Raga (COEC. 4383)Powered by Nulled Themes