La primavera, l’època ideal per cuidar les dents!

Consells per cuidar-se la boca durant la pirimavera

06 Mai La primavera, l’època ideal per cuidar les dents!

Donem per fet que et raspalles  les dents i que utilitzes el fil dental regularment però…has de saber que la PRIMAVERA és l’estació ideal per fer activitats que t’ajudaran a mantenir les dents i les genives encara més sanes.

Com cuidar les dents a la primavera

Reserva una estoneta al dia per prendre el sol
S’ha demostrat científicament que la vitamina D augmenta la capacitat que del cos per metabolitzar el calci, de manera que ajuda a mantenir els ossos i les dents fortes. S’ha confirmat  que rebre vitamina D en les quantitats  justes pot disminuir substancialment la progressió de la càries dental. Malgrat que alguns aliments com els làctics, els ous i el peix són fonts acceptables de vitamina D, els experts coincideixen en defensar que passar un temps al sol cada dia és la manera òptima d’aconseguir-ne la dosi diària adequada.

Fes exercici físic de manera regular
El Journal of Dentistry  ha publicat recentment un informe  que diu que l’exercici regular es eficaç per prevenir la malaltia de les genives. Els experts es basen en un estudi realitzat al llarg de 10 anys. Els que havien fet exercici regularment durant aquest període tenien una taxa molt més baixa d’aquest tipus de malaltia que els que havien fet una vida més sedentària.

Aprofita els aliments de temporada que t’ofereix la primavera
A la primavera podem menjar moltes fruites i verdures fresques i variades. Els espàrrecs i les carxofes aporten antioxidants vitals per mantenir sans els teixits de la boca. També necessitem nutrients per enfortir les dents: els espinacs i les verdures de fulla verda tenen un alt contingut en magnesi, potassi i calci. I no ens oblidem de les maduixes, que ens aporten fibra i vitamina C!Powered by Nulled Themes