TESTIMONIS CLÍNICA DENTAL RAGA DENTISTES

Casos reals de pacients

Testimoni real d'ortodòncia estètica de la clínica dental Raga Dentistes a Granollers

Magda Santandreu

53 anys

Em demaneu que us faci una valoració, i què millor que dir que fa trenta anys que sou l’únic dentista que m’ha tocat la boca. Quan la gent diu que li fa por anar al dentista és perquè no coneix RAGA! Sou delicats, polits, amables, simpàtics, professionals…, esteu al dia de les noves tecnologis i és gràcies a tot això que aviat podré lluir el millor dels meus somriures. Mai abans m’havia refiat de cap altre procediment per tal de corregir la meva difícil col·locació dental. Quan la meva economía m’ho ha permès he confiat en vosaltres i estic súper contenta.

 

El meu marit, la meva filla i la meva mare també són pacients satisfets de fa anys! Moltes gràcies per fer aviat realitat un somni de tota la vida. La millor Publicitat que us puc fer serà quan rigui obertament sense complexos ensenyant les meves dents perfectament alineades. Em feu molt feliç i ho sabeu!!!

Pol Espargaró és testimoni de la professionalitat de Raga Dentistes a l'odontologia esportiva i altres especialitats

Pol Espargaró

Ja fa tants anys que vinc a RAGADENTISTES que no els puc ni comptar! I ara més que mai, que com que visc a Andorra i ens separen molts quilòmetres, quan vinc segueixo disfrutant del bon i familiar tracte que doneu sempre. Gràcies a vosaltres puc lluir un dels millors somriures en els meus moments més feliços!

Per molts anys més, moltes gràcies!

Carme Correa, pacient satisfeta de Raga desde fa molts anys

Carme Correa

Fa molts temps que sóc pacient i, des del primer dia, segueixo trobant-me sempre amb aquestes 4 lletres :

R  ialles i somriures
A  mabilitat de tot el personal
G  rans professionals
A  nys de bona feina
DENTISTES

Gràcies a tots per tot!

Nuria Mangas es sent satisfeta i segura cada vegada que visita la clínica dental de Raga a Granollers

Núria Mangas

21 anys

Fa 13 anys que vinc i sempre m’heu tractat molt bé. M’agrada venir, encara que el dentista faci por, sempre m’he sentit molt segura amb vosaltres.

firmanuria2
Valenti Grau valora tant l'¡atenció mèdica com personal de la clínica dental Raga

Valentí Grau

67 anys

Fa molts anys que em visito aquí, i tant jo com la família sempre ens hi hem trobat molt bé. Estic content tant de l’atenció mèdica com de la personal. Sempre m’hi he trobat molt a gust en tots els aspectes.

firmavalenti2
La Maria Jose, pacient de Raga, valora la professionalitat, amabilitat i eficiència amb la que treballa tot l'equip

Maria José Rius

49 anys

Estic encantada! Professionalitat, amabilitat i eficiència. Són ràpids i resolutius, no els canviaria per res.

firmamajose2
Jofre, satisfet i content amb la seva ortodòncia per nens que li van fen a la consulta

Jofre Mataró

9 anys

Em dic Jofre i tinc 9 anys. El primer dia que vaig venir estava molt espantat però l’Alejandra i la Montse em van ajudar molt. Em van posar un aparell a les dents i no em van fer gens de mal. Sigueu valents i vingueu a Raga que les vostres dents són per a tota la vida.

firmajofre2
Alex, content i satisfet desde fa molts anys amb la seva experiència amb Raga Dentistes

Alex Paredes

19 anys

Ja de petits vam començar amb el dentista Raga, el nostre pediatre ens el va recomanar. Sempre han estat molt atents i estem molt contents.

firmaalex2
Maria Rosa, testimoni de Raga, es troba com a casa cada vega que visita la consulta

Maria Rosa Mur

68 anys

Igual que l’Araceli I la Susan, vaig començar amb vosaltres l’any 1997. He continuat visitant-me tots aquests anys perquè m’hi trobo com a casa. Espero continuar molt temps al vostre costat.

firmamrosa2
Carol, satisfeta amb la seva ortodòncia estètica i amb el tracte tant professional rebut

Carol García

23 anys

La meva experiència a RAGA DENTISTES té un resultat: poder somriure sense tenir cap mena de complex! Molt bona atenció tant per part de l’odontòloga com de les higienistes i auxiliars. En resum, un bon lloc on aconseguir el somriure perfecte.

firmacarol2
Francesc, client satisfet amb la seva experiència a la clínica dental

Francesc Horta

54 anys

Seure, obrir la boca –sabent el que et faran-, relaxar-se i “deixar fer” només es pot aconseguir si diposites plena confiança en els professionals que t’han de retornar l’amplada del somriure. I la confiança intuïtiva inicial s’ha transformat en racional gràcies a la tranquil·litat, les explicacions constants i precises durant tot el procés, el bon tracte i la delicadesa en el fer. De la por inicial al somriure final, agraeixo aquesta confiança que m’heu proporcionat. Els resultats em són plenament satisfactoris i superen de llarg les expectatives que tenia al principi.

firmafrancesc2
Tota la familia Roca-Terés són pacients de la clínica dental Raga Dentistes de Granollers

Família Roca-Terés

Fa pràcticament 20 anys que venim al vostre centre odontològic i des d’aleshores mai no hem canviat. Ens agrada molt l’atenció personalitzada que oferiu als vostres clients i la preocupació que demostreu. Sempre que ens hem hagut de visitar per alguna cosa que regia de certa complicació i dolor ens heu trucat al cap d’unes hores per preguntar com estàvem o com ens trobàvem. Gràcies.

firmafamiliaroca2

Powered by Nulled Themes